Portal d’Occitània    Valli Occitane d'Italia

invia mail   print document in pdf format

Una cusina de montanha

Agend'òc

Agend'òc

Un giramondo di sapori

Agend'òc
italiano Questo interessante materiale che vi proponiamo è estratto dall'Agenda celebrativa del ventennale dell'IPSSAR "G.Donadio" di Dronero (CN) nato da una idea del corso IPS 2009-2010 di Dronero.

Cosa troverò?
la conoscenza di diverse materie prime come i cereali e di alcune loro caratteristiche come anche di alcune erbe e spezie che ci paiono significative per la nostra terra e cucina.
occitan Aqueste enteresant material que vos propausen es un extrat de l'Agenda celebrativa di Vint ans de l'IPSSAR "G.Donadio" de Draonier (CN) da una idea dal cors IPS 2009-2010.

çò que trobarèi?
La conoissença de las diferentas cerealas e de lors caraterìsticas e la lhi a decò d'èrbas e d'espécias que an un significat per nòstra tèrra e nòstra cusina

Condividi